SF1 Properties

SF1 Properties
 1
1

 

Istančan stil i izvanredan kvalitet su okosnica naše ponude poslovnog prostora u Beogradu. Pored premijum brendova proizvoda, sada je tu i usluga zakupa premijum kancelarijskog kao i premijum pozicija za oglašavanje. Investiranjem, razvojom i izdavanjem lokacija posluju dve kompanije, BBC koja u svom vlasništvu ima Brankov business center modernu zgradu u srcu Beograda i Astoria Properties koja u svom vlasništvu poseduje poslovne zgrade u Knez Mihailovoj i Nušićevoj ulici.

Astoria separator

Astoria separator
2

 

Najfrekventnije OOH lokacije u samom centru Beograda će pružiti vašem brendu vidljivost na LED bilbordu  vrhunskog kvaliteta veličine cca 60m2, kao i na nekoliko stotina m2 osvetljene fasade na zgradi bivše Beobanke, a budućeg modernog poslovnog kompleksa u samom centru Beograda.

 2

Astoria separator

 Astoria separator
3
3

BRANKOV Business Center je nova, moderna poslovna zgrada koja se prostire na ukupnoj površini od 10.500 kvadratnih metara, od kojih je 8.300 namenjeno izdavanju. Ova poslovna zgrada ima 13 spratova kancelarijskog prostora, moderno opremljen ulazni hol koji karakteriše primena održivih materijala u skladu sa globalnim trendovima, kao i zelenu terasu za zakupce na šestom spratu sa prelepim panoramskim pogledom na prestonicu. BRANKOV Business Center pozicioniran je na jednoj od najznačajnih lokacija u samom centru Beograda, na uglu ulica Brankove i Carice Milice.