O nama

Prepoznajemo proizvode visokog kvaliteta i povezujemo korisnike sa vrednostima brenda. Pažljivo biramo proizvode koji zadovoljavaju potrebe otmenog stila.

Naš portfolio čine pažljivo birani brendovi koji potrošačima omogućavaju uživanje u premium kvalitetu.
Prilikom odabira partnera i brenda tražimo integritet, kvalitet, inovativnost i dodatnu vrednost za korisnika. Zato trenutno pod svojim okriljem objedinjujemo globalno poznate brendove sa pričom, stilom i kvalitetom - PANDORA, NESPRESSO, VICTORIA'S SECRET i SCHOLL. 

Naše firme, koje reprezentuju prisustvo ova tri snažna brenda, neprestano rastu i razvijaju se u skladu sa globalnim zahtevima naših principala. Na naše firme gledamo kao na ambasadore izabranih brendova.

 

Clips DK/SF1 Clips je distributer PANDORA nakita za Srbiju (Kosovo), Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Severnu MakedonijuMoldavijuMaltu i Maroko. Prateći standarde brenda PANDORA pažljivo je urađeno regionalno pozicioniranje kroz mrežu maloprodajnih, franšiznih i online radnji.

 

SF1 Coffee je distributer Nespresso kafe i aparata u regionu - Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska.

 

U maju 2024. godine  SF1 Grupa je sklopila partnerstvo sa svetskim poznatim brendom donjeg rublja Victoria’s Secret na tržištima Srbije, Slovenije, Slovačke, Malte i Kipra.

 

U decembru 2022. godine, SF1 Grupa je dogovorila preuzimanje kompanije Iconic Feet Shoe Trading, koja distribuira Scholl proizvode u zemljama Saveta za saradnju arapskih država zaliva (GCC) I Egiptu.

 

Argenta se bavi veleprodajom nebrendiranog i brendiranog nakita, naušnica i pakovanja. Danas je jedan od vodećih distributera nebrendiranog i brendiranog nakita, pakovanja i materijala za izlaganje nakita, kao i Studex proizvoda za bušenje ušiju.

 

SF1 Properties kompanija izdaje kvalitetni poslovni prostor u Beogradu, koji je namenjen za kancelarijsko poslovanje i maloprodajnu delatnost. U ponudi ima i najfrekventnije OOH lokacije u samom centru Beograda. 

 

 

 

 

Teritorijalno širenje kroz osvajanje novih tržišta nam je prioritet, donoseći kvalitet do novih, zadovoljnih kupaca.

Naša ekspertiza i razumevanje lokalnih tržišta omogućava kvalitetno vođenje brendova koje zastupamo, nudeći kvalitetno i dugoročno partnerstvo.