O nama

Prepoznajemo proizvode visokog kvaliteta i povezujemo korisnike sa vrednostima brenda. Pažljivo biramo proizvode koji zadovoljavaju potrebe otmenog stila.

Naš portfolio čine pažljivo birani brendovi koji potrošačima omogućavaju uživanje u premium kvalitetu.
Prilikom odabira partnera i brenda tražimo integritet, kvalitet, inovativnost i dodatnu vrednost za korisnika. Zato trenutno pod svojim okriljem objedinjujemo globalno poznate brendove sa pričom, stilom i kvalitetom - PANDORA i NESPRESSO. 

Naše firme, koje reprezentuju prisustvo ova dva snažna brenda, neprestano rastu i razvijaju se u skladu sa globalnim zahtevima njihovih centrala. Na naše firme gledamo kao na ambasadore izabranih brendova.

 

Clips DK/SF1 Clips - ekskluzivni distributer PANDORA nakita za Srbiju (Kosovo), Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Severnu Makedoniju i Moldaviju. Prateći standarde brenda PANDORA pažljivo je urađeno regionalno pozicioniranje kroz mrežu maloprodajnih i franšiznih radnji. U toku 2019. godine započeli smo i online prodaju.

SF1 Coffee - generalni distributer Nespresso kafe u regionu - Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska.

 

Teritorijalno širenje kroz osvajanje novih tržišta nam je prioritet, donoseći kvalitet do novih, zadovoljnih kupaca.

Naša ekspertiza i razumevanje lokalnih tržišta omogućava kvalitetno vođenje brendova koje zastupamo, nudeći kvalitetno i dugoročno partnerstvo.